Προυπηρεσία

 

Ελληνικός Στρατός

 

Σιτιστής (επ ώμου αρμ στον Έβρο ) -  Οκτώβριος 2007 έως Άυγουστος 2008

 

Εκπλήρωση Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ( no more comments )

 

 

Atnet Communications


Web developer – Σεπτέμβριος 2008 έως Σεπτέμβριος 2010


Κατά την διάρκεια απασχόληση μου στην Atnet είχα την ευκαιρία να δώ, να μάθω και τα καταλάβω πράγματα όχι μόνο γύρω από τεχνολογίες , η θέση μου ως επικεφαλή του τμήματος τεχνικής υποστήριξης με έφερε σε επικοινωνία με webmasters , άτομα που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο internet, με τις απορίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Η ενασχόληση με την κατασκευή online καταστημάτων (eshop) αλλά και απλών σελίδων με έβαλε στο χώρο του marketing, με έκανε να κατανοήσω τεχνικές προώθησης και διαφήμισης στον internet καθώς και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον χώρο.

Πάνω από όλα όμως η συνεργασία που είχα με πραγματικούς επαγγελματίες του χώρου με έκαναν να αποκτήσω αυτόν τον επαγγελματισμό και την συνείδηση που χρειάζεται ένας developer . Αυτά τα 2 χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω περισσότερα από 40 έργα αλλά και να συντηρήσω ένα μεγάλο μέρος των ιστοσελίδων από το portofolio της εταιρίας.

 

Freelancer


Web Karateca - Σεπτέμβριος 2010 έως σήμερα


Δεν μπορώ να βρω κάποιον συγκεκριμένο τίτλο στην δραστηριότητα που είχα την τελευταία χρονιά , για αυτό κατέληξα στο παραπάνω . Οι τίτλοι που θα μπορούσαν να μπουν για τον τελευταίο χρόνο θα μπορούσαν να είναι :


Web Developer


Προχώρησα στην ανάπτυξη custom CMS με πλήθος λειτουργιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες μίας απλής δυναμικής σελίδας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα CMS.
Ανέλαβα επίσης την δημιουργία 10 περίπου ιστοσελίδων , αρκετές από τις οποίες βασίστηκαν στο custom cms που ανέπτυξα, περιγραφές των οποίων μπορείτε να βρείτε απο την σελίδα Web Development .

 

Web Designer


Πολλά από τα site που κατασκεύασα αυτήν την χρόνια , τα είχα σχεδιάσει ο ίδιος . Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Web Design .


SEO Expert


Έχω αναλάβει το SEO σε δύο από τα project που ανέπτυξα φέτος , τα οποία έχουν ήδη να εμφανίζουν καλά αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές λέξεις.


Adwords Specialist


Φέτος ήταν η χρονιά που έλαβα και στην πιστοποίηση από τη Google ,ως adwords qualified partner . Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην κατηγορία Digital Marketing .

 

Social Media Expert


Έχω αναλάβει την δημιουργία και διαχείριση 3ων fanpage στο facebook ( Athens Photography , Methoni Tv , Faturo ) καθώς και αντίστοιχα κανάλια στο YouTube ( Athens Photography , Methoni Tv , Faturo ) . Επίσης έχω αναλάβει το consulting και την στρατηγική σχεδίαση αρκετών άλλων.